ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ατύχημα ή δολοφονία ο θάνατός της;


Είναι από τις πιο μυστηριώδεις υποθέσεις θανάτου στο Χόλιγουντ, που παραμένουν ακόμα και σήμερα ανεξιχνίαστες.



Τριάντα δύο χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η πασίγνωστη ηθοποιός και τώρα ο φάκελος του θανάτου της ανοίγει ξανά... Νέα αυτοψία έφερε στο φως καινούργια στοιχεία, που παλαιότερα δεν είχαν αξιολογηθεί.

Η Νάταλι Γουντ (Natalie Wood), η σταρ των '60s, βρέθηκε το 1981 να επιπλέει νεκρή ανοικτά στον κόλπο της Καλιφόρνιας, κοντά στο νησί Καταλίνα.

Λίγες ώρες πριν το σώμα της ανασυρθεί από τη θάλασσα, η 43χρονη ηθοποιός βρισκόταν στο ταχύπλοό της με τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ (Robert Wagner) και τον συμπρωταγωνιστή της Κρίστοφερ Γουόκεν (Christopher Walken), με τον οποίο φημολογείται πως ήταν εραστές.

Σύμφωνα με μαρτυρία του καπετάνιου του σκάφους, η Γουντ και ο Βάγκνερ είχαν έναν έντονο καυγά, λίγο πριν την εξαφάνιση της.

Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου όταν ο καπετάνιος αποκάλυψε το γεγονός στην αστυνομία. Η έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, αναφέρει πως η ηθοποιός είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και το λαιμό της, γεγονός που άλλαξε την αιτία θανάτου από "τυχαίο πνιγμό" σε "απροσδιόριστο", δίχως να αποκλείει και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.










Πηγή: radar.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa