Με δυο δοκάρια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ...και στο 90+7 καθάρισε ο Τζιμπουρ


Έτσι είναι η μπάλα... Ο Λεβαδειακός είχε δυο δοκάρια αλλά στο 90+7`(ο τέταρτος είχε δείξει 5` καθυστέρηση...) ο Τζιμπούρ με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 και έδωσε τη νίκη στον κακό Ολυμπιακό! Άδικο το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους που δικαιούνταν κάτι καλύτερο, αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Δεν ήταν κακό...

Η έμπνευση του Πόι να "κρεμάσει" τον Μέγερι στο 11`, με την μπάλα να βρίσκει δοκάρι ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στο πρώτο 20λεπτο στη Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός ήταν κινητικός, είχε την κατοχή, αλλά φάσεις 0.

Ο Κόρμπος στο 21` έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 και δύο λεπτά μετά πήγε να κάνει το... 0-1! Συγκεκριμένα, μπερδεύτηκε με τον Κυριακίδη, ο Γκρέκο πήγε να επωφεληθεί, αλλά ο Νικολακάκης έδιωξε προ της γραμμής!

Η ευκαιρία του Τζιμπούρ στο 27` ήταν η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, καθώς μετά ο ρυθμός έπεσε και έτσι οδηγηθήκαμε στο 0-0 στην ανάπαυλα.

2-0 στα... δοκάρια!

Δεν άλλαξε το σκηνικό ιδιαίτερα στο β` μέρος, με τον Πίνο να μπαίνει πάντως αντί του Γκρέκο. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, έχασε μια ευκαιρία στο 49` με τον Μανωλά από στημένο, αλλά κατά τ` άλλα τίποτα...

Ο Ζαρντίμ στο 70` έβαλε και τον Μήτρογλου, μετά από 10 λεπτά μπήκε και ο Πάντελιτς, αλλά στο 81` το δοκάρι σταμάτησε τη σουτάρα του Ακόστα! Ο Κυριακίδης με φοβερή απόκρουση κράτησε το μηδέν στο 89`!

Στο 90+7`!!!

Στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το απίστευτο!! Φάουλ από αριστερά και ο Τζιμπούρ στο πρώτο δοκάρι 0-1 και λήξη!!!

ΣΚΟΡΕΡ: 90+7' Τζιμπούρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
ΔΟΚΑΡΙ: 11' Πόι, 81' Ακόστα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56' Μουλόπουλος, 56' Μάρτινς, 86' Κυριακίδης – 33' Μανωλάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Βασιλείου (86' Ρομέου), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μάρτινς (90+2' Μίλιεβιτς), Πόι (71' λ.τ. Ακόστα), Νικολακάκης, Λισγάρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοντέστο, Μασάντο (70' Μήτρογλου), Τζιμπούρ, Μανιάτης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Γκρέκο (46' Πίνο), Τοροσίδης, Αμπντούν (80' Πάντελιτς).
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa