Στις 28 Φεβρουαρίου το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ


Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη διενέργεια του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που θα ξεκινήσει τις εργασίες του... στις 28 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου και πληθαίνουν οι επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος. 

Το συνέδριο, που είχε εξαγγείλει τον περασμένο Οκτώβριο κατά την κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει ως στόχο να υπάρξει αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος των στελεχών και το μελών του κόμματος. 

Έτσι την Τρίτη στις 8 Ιανουαρίου προγραμματίζεται συνάντηση εργασίας με την Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

Μία ημέρα μετά στη 13:00 το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει η Γραμματεία της ΚΟΕΣ η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό και την ευθύνης των κειμένων για τον προσυνεδριακό διάλογο. 

Παράλληλα ανοίγει ο διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και προγραμματίζεται στις 10 Ιανουαρίου συναντήσεις με πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Στο διάστημα 11 έως 21 Ιανουαρίου η Ιπποκράτους ετοιμάζει εκδηλώσεις με την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa