Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα για Τζεμπούρ και Τοροσίδη

Οι ανοικτές υποθέσεις του Ράφικ Τζεμπούρ και του Βασίλη Τοροσίδη θα κλείσουν, όπως και να 'χει, στη διάρκεια της εβδομάδας.



Ειδάλλως ο ατζέντης του Αλγερινού επιθετικού δεν θα ερχόταν στην Αθήνα για να συναντηθεί με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός επιθετικός, στην πρόσφατη επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του είχε γίνει και σκέφτεται να την αποδεχθεί, ταυτόχρονα όμως περιμένει την κίνηση της Μαρσέιγ, η οποία ολοκληρώνει το deal με τη Νιούκαστλ για την παραχώρηση του Λοΐκ Ρεμί και θα έχει διαθέσιμα στα ταμεία της 10,5 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη δεν διαφέρει πολύ από αυτήν του Τζεμπούρ. Ο Έλληνας δεξιός αμυντικός αναμένει τις αποφάσεις των ιταλικών ομάδων, κυρίως δε της Τζένοα αλλά και της Ρόμα, για το αν θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, καθώς το ενδιαφέρον τους είναι δεδομένο. Ανοικτό είναι επίσης το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αγγλία (Στόουκ).

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις για τους δανεισμούς των Τάτο και Ζαραδούκα, οι οποίοι θα αποχωρήσουν για ένα 6μηνο από τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται και η οριστική λύση στο θέμα του Ντιόγκο, ο οποίος εδώ και καιρό αποτελεί "ξένο σώμα".





Πηγή: Contra.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa