Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου

Κριός

Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Ταύρος

Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Δίδυμοι

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Καρκίνος

Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.

Λέων

Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής.

Παρθένος

Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες.

Ζυγός

Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Σκορπιός

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

Τοξότης

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Αιγόκερως

Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Ιχθείς

Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Πηγή: zodia123.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa