ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

Μεγάλο σούσουρο στην τοπική κοινωνία της Ηλείας έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 16 χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό της βιασμό από...
έναν 37 χρονο και έναν 23χρονο το βράδυ του Σαββάτου.
To Patrisnews θέλοντας να σας δώσει όσo το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ενός απο τους δύο κατηγορουμένους.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 37 χρονου μετά από πολύωρη προανάκριση οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τους εξής λόγους:
1.Η κοπέλα κατήγγειλε στην αρχή ότι την απήγαγε ένας άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά υπό την απειλή όπλου ενώ μετά άλλαξε την καταγγελία της και είπε ότι την πήρε από το σπίτι της ο 23 χρονος με το αυτοκίνητο του.
2.Η 16 χρονη είχε καταγγείλει πριν από έναν χρόνο τον ίδιο 37 χρονο πάλι ότι την είχε βιάσει χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.
3.Ο 37 χρονος ο οποίος διατηρεί καφέ στην περιοχή έχει άλλοθι τουλάχιστον 10 άτομα τα οποία βρίσκονταν στο μαγαζί του εκείνο το βράδυ τα οποία βεβαιώνουν ότι δεν έφυγε λεπτό από τον χώρο.
4.Η 16 χρονή κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής πράξης αλλά και σημάδια από χτυπήματα τα οποία συνάδουν σε υποθέσεις βιασμών.
Για όλα τα ανωτέρω οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι (ο ένας με περιοριστικούς όρους) μέχρι την δικάσιμο.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa