Kαρκινοπαθής από την Πάτρα βρήκε τυχαία το φάρμακό του στο... νοσοκομείο του Πύργου!


Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη καρκινοπαθής από την Πάτρα, ο οποίος βρήκε το φάρμακο που έψαχνε στο... νοσοκομείο του Πύργου, και μάλιστα μεταχειρισμένο! 
Όπως αναφέρουν αχαϊκά μέσα ενημέρωσης, στον ασθενή έπρεπε να χορηγηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα τo σκεύασμα xeloda. Το συγκεκριμένο φάρμακο έπρεπε να το προμηθευτεί από το φαρμακείο του Νοσοκομείου, όπου και ο καρκινοπαθής έσπευσε να το αγοράσει. Ατύχησε όμως γιατί το φαρμακείο δεν το διέθετε.
Τότε ξεκίνησε η... περιπλάνηση του ασφαλισμένου. Αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο έρευνας στην τοπική αγορά (κανένα ιδιωτικό φαρμακείο δεν διέθετε ένα τόσο ακριβό σκεύασμα) άρχισε να τηλεφωνεί στα φαρμακεία των Νοσοκομείων όλης της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονικη, Ιωάννινα κ.ά).
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν τελικά από το Νοσοκομείο του Πύργου, όπου το σκεύασμα βρέθηκε τυχαία και μεταχειρισμένος. Πριν από μερικές ημέρες το είχε προμηθευτεί άλλος καρκινοπαθής, αλλά επειδή του προκάλεσε παρενέργειες, το επέστρεψε στο Νοσοκομείο. 
Έτσι ο Πατρινός ασθενής πήρε το αυτοκίνητό του και μετέβη στον Πύργο για να παραλάβει ένα φάρμακο, έστω και χρησιμοποιημένο.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa