ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Δεν κατάφερε τελικά να πληρώσει όλο το δώρο Χριστουγέννων στους υπαλλήλους του το ΠΑΣΟΚ, μολόνοτι τα στελέχη έβγαλαν δίσκο επαιτείας, προκειμένου να ενισχύσουν τα οικονομικά.
Σε περίπτωση λοιπόν που κάποιος εργαζόμενος στην Ιπποκράτους μπει στη διαδικασία της καταγγελίας, τότε οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ μπορεί να  αντιμετωπίσουν ποινική δίωξη.
Ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης κατέλαβε το μισό δώρο και δεσμεύτηκε να εξοφληθεί μέρος των χρεών όταν δοθεί η κρατική επιχορήγη στο κόμμα με τα λεφτά που θα έρθουν από την τρόικα.

Σύμφωνα με  «τα Νέα», οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν... δίσκο για να μαζέψουν λεφτά. Ζήτησαν αρχικά από τους 25 «πράσινους» βουλευτές να δώσουν ο καθένας από 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν κουπόνια και στους υπόλοιπους βουλευτές άλλων κομμάτων. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης ζήτησε επίσης 10.000 ευρώ από τους ευρωβουλευτές του κόμματος.
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αποδείχτηκε ο πιο γενναιόδωρος αφού αγόρασε κουπόνια αξίας 200 ευρώ ενώ κουπόνια αγόρασαν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.


Χρήματα έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό. Ο Μάκης Βορίδης προσέφερε 50 ευρώ, ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης έδωσε 100 ευρώ.

Από τη ΝΔ κουπόνια αγόρασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Τασούλας. Από τη ΔΗΜΑΡ αγόρασαν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την προσπάθεια οι Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa