Τίτο Βιλανόβα:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο


Στο νοσοκομείο «De la Vall d´Hebron» της Βαρκελώνης υποβλήθηκε σε εγχείρηση καθαρισμού του λεμφαδένα ο Τίτο Βιλανόβα



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα.

Στις 8 το πρωί πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο νοσοκομείο «De la Vall d´Hebron» και υποβλήθηκε σε καθαρισμό του λεμφαδένα.

Όλα κύλησαν ομαλά, ενώ δεν θα υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν κατόπιν σχετικού αιτήματος από την πλευρά των Καταλανών.

Ο Πουγιόλ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, είπε πως όλα πήγαν καλά στην επέμβαση που έκανε ο προπονητής του, ενημερώνοντας σχετικά για το χειρουργείο.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 3-4 ημέρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία για διάστημα έξι εβδομάδων, ενώ πρέπει να πούμε ότι αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι γιατροί για τη μετεγχειρητική πορεία του.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παρουσίασε ξανά όγκο στο ίδιο σημείο που είχε εγχειριστεί πέρυσι, το Νοέμβριο του 2011, στους σιελογόνους αδένες και τώρα θα ανέβει και πάλι έναν προσωπικό "Γολγοθά", έχοντας πάντως την αμέριστη συμπαράσταση όλων.

Άπαντες είναι στο πλευρό του και θα χαρούν πολύ να τον δουν σύντομα ξανά στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, όντας εντελώς καλά.

«Τίτο Βιλανόβα, μια ιδιοφυία στη σκιά»

Εξάλλου, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα συγκινητικό βίντεο, που δείχνει τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα του Τίτο Βιλανόβα με τον τίτλο «Τίτο Βιλανόβα, μια ιδιοφυία στη σκιά».

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa