ΝΕΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πρόκειται για μια ακόμα τρομακτική φάρσα του βραζιλιάνικου σόου, που πριν λίγες ημέρες είχε τρομάξει τα ανυποψίαστα "θύματα" του με ένα κοριτσάκι - φάντασμα που εμφανιζόταν από το πουθενά μέσα σε ασανσέρ.

Το βραζιλιάνικο show "Programa Silvio Santos" που έχει γίνει γνωστό για τις φάρσες του, επανήλθε αυτή τη φορά, με ένα... νεκροζώντανο χτύπημα.
Η ιστορία διαδραματίζεται και πάλι μέσα σε ασανσέρ, όπου τα φώτα τρεμοπαίζουν και οι επιβαίνοντες αποκτούν ξαφνικά παρέα από τον άλλο κόσμο...
Σύμφωνα με το σενάριο, τρεις άνδρες ακολουθούν το ανυποψίαστο θύμα που μπαίνει στο ασανσέρ. Εισέρχονται μαζί του μεταφέροντας μια κάσα. Στη συνέχεια βγαίνουν και αφήνουν τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον ανελκυστήρα μόνους με το μακάβριο "πακέτο".

Το ασανσέρ θεωρητικά ξεκινά (πρακτικά δεν κινείται ποτέ) και ο μακαρίτης αποφασίζει να βγει για μια βόλτα στον έξω κόσμο, ανοίγοντας το φέρετρο. Η συνέχεια, είναι ομολογουμένως τρομακτική και θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από αμερικανική b horror movie της δεκαετίας του '80. Το λιγότερο. 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa