ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...



Κριός

Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Ταύρος

Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο.

Δίδυμοι

Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Καρκίνος

Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Λέων

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστείτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Παρθένος

Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες.

Σκορπιός

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τράπεζες ή απλήρωτους λογαριασμούς και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό.

Υδροχόος

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού.

Ιχθείς

Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Πηγή: zodia123.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa