Συμβαίνει τώρα: Γείτονες χάλασαν «πάρτι με ούζα» σε σπίτι επιχειρηματία της Νύχτας στην Κηφισιά!!!


Η Κηφισιά σήμερα είχε την τιμητική της καθώς από νωρίς το απόγευμα επιχειρηματίας έφαγε κλωτσιές από αγνώστους, ενώ πριν από λίγο ο ήχος από τα περιπολικά τάραξε τους κατοίκους της κατά τα άλλα ήσυχης γειτονιάς πολύ κοντά στην πλατεία Κεφαλαρίου

Τι είχε συμβεί; 

Γείτονες κάλεσαν την άμεση δράση καθώς και για περισσότερες από δύο ώρες άκουγαν ουρλιαχτά και φωνές από το σπίτι του γείτονά τους γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Το παλικάρι-σχήμα λόγου καθώς έχει καβατζώσει τα 50-κάλεσε φίλους-επενδυτές από το εξωτερικό να περάσουν Χριστούγεννα στην Ελλάδα της κρίσης. Φρόντισε ωστόσο να τους γλυκάνει με έξι κοπέλες. Ε..μα…Μόνο Bussines; Θέλει να λίγο pleasure το ταξίδι. Η ομάδα pleasure αποτελείτο από τρεις γυναικάρες από το πάλαι ποτέ κραταιό Σοβιέτ και τρεις πολιτογραφημένες Ελληνίδες οι οποίες έγιναν γνωστές από τον διαγωνισμό Playmate. 
Το πότο και ότι άλλο πίνεται έρεε άφθονο και οι φίλοι ξεστράτισαν  Οι φωνές και τα βογγητά τάραξαν την ησυχία της βραδιάς και οι γείτονες θορυβήθηκαν πολύ. 
Τόσο πολύ που κάλεσαν την Αστυνομία. Πριν από λίγο το πάρτι διαλύθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι όταν έκαναν το πέσιμο είδαν-σύμφωνα με πηγές-τους συμμετέχοντες τύφλα.
 Δεν συνελήφθη κανείς, παρά μόνο έγιναν συστάσεις να χαμηλώσουν την ένταση. 

Το κακό είναι πώς το πάρτι διαλύθηκε και πλεόν οι κοπέλες είναι στα ταξί με προορισμό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Βλέπετε η μέρα σήμερα έχει πελατάκια πολλά!

nassos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa