ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


 Ομάδα ατόμων τον πλησίασε και άρχισε να τον χτυπάει στα πόδια και το κεφάλι.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εν συνεχεία υπέβαλε μήνυση.

Ολα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος όταν ο Δημήτρης Στρατούλης βρισκόταν έξω από τη θύρα 11 του γηπέδου.
Μια ομάδα ατόμων τον αναγνώρισε και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον βουλευτή τα άτομα του είπαν «Στρατούλη είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής. Θα σε σκοτώσουμε τώρα».

Μάλιστα, στο γήπεδο, ο κ. Στρατούλης είχε πάει με τον γιο του ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην εξέδρα και δεν είδε το περιστατικό.
Ο βουλευτής εξετάστηκε αρχικά στο ιατρείο του γηπέδου και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις. Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο κ. Στρατούλης δεν δείχνουν να είναι σοβαρά, ωστόσο, θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους για να διαπιστωθεί εάν φέρει κάποιο εσωτερικό τραύμα ή αιμάτωμα.

Εν συνεχεία έδωσε περιγραφή των τεσσάρων ατόμων στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει :
«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του 'πως τώρα θα σε σκοτώσουμε'.
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
Η κυβέρνηση με τη σειρά της καταδίκασε την επίθεση με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου:
«Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας»

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa