Ο Κούγιας έβαλε στη φυλακή δημοσιογράφο


Ένα εξώφυλλο, το οποίο έκρινε ψευδές και συκοφαντικό, ήταν αρκετό για να καταφέρει να βάλει στη φυλακή μια δημοσιογράφο, που αυτό που έκανε ήταν να περιγράψει τα γεγονότα. 

Ο λόγος για τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έγινε έξαλλος με το πρωτοσέλιδο της Espresso που είχε τίτλο: «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» αλλά και μια παλιά φωτογραφία του, από παλαιότερο συμβάν που έχει αίμα στο πρόσωπο.

Η Ανθή Βούλγαρη, που υπέγραφε το θέμα, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι χθες υπήρξε μόνο μια λογομαχία με τον Α. Μπέο, που σίγουρα δεν οδήγησε τους δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Η σύλληψη της Ανθής Βούλγαρη έγινε στα γραφεία της «Espresso» από αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας που αναζητούν και τον Διευθυντή Σύνταξης, αφού εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση από τον κ. Κούγια.

Η δημοσιογράφος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας έγραψε μέσα από το κρατητήριο για τον Αλέξη Κούγια στην προσωπική της σελίδα στo Facebook! «Ακόμη μια ώρα στο κρατητήριο για χάρη σου Αλέξη...».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa