«ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ»


ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Η παράγκα ζει και βασιλεύει .Οι «γνωστοί- άγνωστοι » διαφεντεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ορίζουν διαιτητές η ΕΠΟ κάνει στα «στραβά» μάτια και το οργιο των αυθαιρεσιών των παρανόμων αποφάσεων, μέσω παρανόμων συνθέσεων και τα γνωστά τηλεφωνήματα-εντολες προς συμβούλους και άλλους συνεχίζονται.


Πρόεδροι απειλούνται (όπως οι ιδιοι υποστηρίζουν) και μάλιστα «απειλούν τα παιδιά τους και το σπίτι τους»(Πιλάβιος)σύμβουλοι απειλούν με την σειρά τους να πάνε στον εισαγγελέα, με αυτά που γίνονται και η …παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον γνωστο-αγνωστο, να γράφει στα παλαιά του υποδήματα νόμους και διατάξεις, ζει και βασιλεύει.


Η paragkanews,αποκαλύπτει σήμερα τα πρακτικά της υπ αριθμον 54 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, (πραγματοποήθηκε τον Σεπτέμβριο τρέχοντος ετους-2012).Κανονικά δεν θα επρεπε να κάνουμε κανένα σχόλιο. Να αφήσουμε να μιλούν μόνοι τους στο ΔΣ της ΕΠΟ,ο πρόεδρος και τα μέλη. Φθάνουν μόνον αυτοί. Θα αναρωτηθούμε όμως, το ίδιο απογοητευμένοι, όπως ακριβώς ακούσθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ: ” Eνας εισαγγελέας δεν βρίσκεται;».


ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ:

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa