Μαυρίας: "Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι"



Με την τύχη που γύρισε την πλάτη της στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ τα είχε ο Χάρης Μαυρίας. Ζέκα: "Να συνεχίσουμε έτσι". Καρνέζης: "Ξεχνάμε την Τότεναμ, κοιτάμε Ολυμπιακό".
Αποστολή στο Λονδίνο: Πέτρος Παπαμακάριος

Αρχικά ο Χάρης Μαυρίας είπε: "Πιστεύω ότι φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Σταθήκαμε άτυχοι στο δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί".

Για το εάν πίστεψαν στην ανατροπή: "Εννοείται ότι το πιστέψαμε και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο".

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: "Φανήκαμε άτυχοι. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά πέσαμε".

Για τον απολογισμό του για την Ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού: "Εννοείται μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Τουλάχιστον, φτάσαμε ως το τέλος να διεκδικούμε την πρόκριση. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το που χάθηκε η πρόκριση: "Δεν θέλω να ξεχωρίσω παιχνίδια. Σίγουρα η Μάριμπορ ήταν η πιο εύκολη ομάδα και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο εκτός έδρας ματς".

Για τον κόσμο: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας. Ήταν πολύ θερμός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Ζέκα: "Να συνεχίσουμε έτσι"

Αρχικά ο Ζέκα, δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι δυνατός. Παλέψαμε, σκοράραμε, τους κάναμε τη ζωή δύσκολη. Δεν τα καταφέραμε και χάσαμε την πρόκριση, αλλά είναι ενθαρρυντική η εμφάνισή μας. Νομίζω πως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού για να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια"

Για το εάν ήταν το πρώτο του τέρμα που σημειώνει με κεφαλιά: "Δεν ήταν το πρώτο μου γκολ με κεφαλιά, έχω καταφέρει κι άλλη φορά να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπα, για εμάς ήταν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, τα δώσαμε όλα και κάναμε πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την Τότεναμ. Ήμασταν πιο επιθετικοί και πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Για το αν η πρόκριση χάθηκε στο ματς με τη Μάριμπορ: "Δεν μπορούμε να πούμε πως χάσαμε την πρόκριση μόνο στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας τη Λάτσιο και την Τότεναμ. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει αν παίρναμε τη νίκη στα παιχνίδια αυτά".

Για το ντέρμπι: "Θέλουμε τη νίκη, δεν υπάρχει στο μυαλό μας η κόπωση. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό".

Καρνέζης: "Ξεχνάμε την Τότεναμ, κοιτάμε Ολυμπιακό"

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορέστης Καρνέζης: "Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε κοντά, όμως σε αυτό το επίπεδο κάποιες ολιγωρίες σου κοστίζουν. Αυτό έγινε και σήμερα.

Από το σημερινό παιχνίδι έχουμε κερδίσει εμπειρία και αυτοπεποίθηση, θα πρέπει όμως να το ξεχάσουμε, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θέλουμε τη νίκη"


Πηγή:Sport24
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa