Συνεχίζουν τις κλοπές οι τσιγγάνοι στη Ρόδο


Τι κι αν 68 από τους ενοίκους του καταυλισμού τσιγγάνων στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπές και διαρρήξεις μετά τη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια ευρύτατης επιχείρησης της Αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες; Όσοι απέμειναν στον καταυλισμό συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους.

Η νέα επιχείρηση που έγινε στα παραπήγματα του καταυλισμού και στην οποία συμμετείχαν 62 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, έφερε στο φως ένα σωρό μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου, κομπρεσέρ, κόφτες, δισκοπρίονα, ηλεκτρικά κατσαβίδια, τρυπάνια και πολλά άλλα βιομηχανικά εργαλεία, τα οποία είχαν κλαπεί την περασμένη Κυριακή από ένα κοντέινερ στο εργοτάξιο εταιρείας η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή ενός εκθεσιακού κέντρου στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Ρόδου-Λίνδου.

Τα κλεμμένα εργαλεία, που αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του αποδόθηκαν, βρέθηκαν στα καταλύματα τριών τσιγγάνων ηλικίας 35, 28 και 45 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa