Εκαψε την κοπέλα για να καλύψει τον βιασμό! - Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Ζωής (Βίντεο)


13.20... Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στη Ζωή Δαλακλίδου, η κηδεία της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα,  στις 11 το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη.

Θρήνος και αποτροπιασμός για τον άδικο χαμό της 34χρονης νεαρής γυναίκας, που βίωσε την απόλυτη φρίκη του βιασμού και κάηκε ζωντανή από τον δολοφόνο της, είναι τα κύρια συναισθήματα που επικράτησαν στην κηδεία της.
Χιλιάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς, γείτονες, αλλά και απλοί πολίτες, συνόδευσαν την αδικοχαμένη Ζωή στην τελευταία της κατοικία, έχοντας ζωγραφισμένο ένα μεγάλο «γιατί» στα πρόσωπά τους.
Τραγικές φιγούρες στην τελευταία πράξη του δράματος τα μέλη της οικογένειάς της, που ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν πως η ζωή επιφύλασσε ένα τόσο βάρβαρο τέλος στο παιδί τους, τη Ζωή...



09.40...Ομολόγησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ενοχή του για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής ο άντρας ο οποίος βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης από το απόγευμα της Πέμπτης. 

Πρόκειται για τον 27χρόνο Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρόνης Ζωής που είχε μανάβικο στην περιοχή.

Οπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή του άρεσε και στη συνέχεια την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ την έπιασε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ξάνθη, ακόμα και ο ιατροδικαστής λύγισε μόλις αντίκρισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας!

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν  στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.

Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας τον έβγαλαν από το σπίτι του με χειροπέδες, γύρω στα 300 άτομα επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!

Η άτυχη Ζωή υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, και κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο δράστης/ δράστες τη βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας τελείται η κηδεία της 34χρονης.

Εντός της ημέρας αναμένονται και ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.



27-12-2012
22.00...Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής. 

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν  στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής, το παρελθόν του οποίου ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αυτό, γιατί είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και από τον 35χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί  με αυτό του δράστη, από το σπέρμα του, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας.



17.20...Η εκδοχή ότι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα και την  είχε κάνει να χάσει τις αισθήσεις της πριν ξεκινήσει το φρικτό του έργο, αποκτά  μεγαλύτερη πιθανότητα από το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται  πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία  της πόλης και όλο και κάποιος  θα άκουγε τις φωνές ή την  πάλη της μαζί του. Ωστόσο, οι  μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους  γείτονες, ήταν οι κραυγές της  άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης  είχε ήδη εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της. 

Στόχος τους είναι να εξακριβώσουν αν κάποιος ή κάποιοι παρενοχλούσαν την 34χρονη κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους ή αν είχαν εντοπίσει κάποιον να τις παρακολουθεί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η νεκροτομή θα δείξει πιθανότατα το DNA του δολοφόνου, αν ο βιασμός της άτυχης γυναίκας είχε ολοκληρωθεί. 

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι λίγες μόνο ημέρες πριν από τη δολοφονία της, η κοπέλα είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα ασπρόμαυρο σκίτσο με φόντο μια νεκροκεφαλή...



15:00 Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις λαμβάνει  η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στην Ξάνθη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!


Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει δύο μηχανάκια βρίσκονταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο! Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν.

Μόνο τότε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της οικοδομής και υποψιάστηκαν τη φρικτή αλήθεια. Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και τότε βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη που καιγόταν κάτω από το πατρικό της!



Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού στη σορό της νεκρής γυναίκας που ήταν γυμνή, όχι όμως και τραύματα από μαχαίρι πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα είχε τις αισθήσεις της όταν ο αδίστακτος δολοφόνος  την περιέλουσε με βενζίνη από το σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας, καθώς θα ήταν δύσκολο να την κρατά ακίνητη όσο θα άδειαζε τα καύσιμα από το δίκυκλο.


Η εκδοχή ότι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα και την είχε
κάνει να χάσει τις αισθήσεις της πριν ξεκινήσει το φρικτό του έργο, αποκτά  μεγαλύτερη πιθανότητα από το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται  πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία  της πόλης και όλο και κάποιος θα άκουγε τις φωνές ή την  πάλη της μαζί του.


Ωστόσο, οι  μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους  γείτονες, ήταν οι κραυγές της  άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης  είχε ήδη εξαφανιστεί.



Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της. Στόχος τους είναι να εξακριβώσουν αν κάποιος ή κάποιοι παρενοχλούσαν την 34χρονη κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους ή αν είχαν εντοπίσει κάποιον να τις παρακολουθεί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η νεκροτομή θα δείξει πιθανότατα το DNA του δολοφόνου, αν ο βιασμός της άτυχης γυναίκας είχε ολοκληρωθεί.


11:45
Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα. Η γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.
Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε, μαχαιρώθηκε και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.
Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.
Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνονομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ.

Πηγή: xanthipress.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa