Έκκληση: Το μικρό αγγελούδι,ο Δημήτρης χρειάζεται τη βοήθεια όλων


Αυτό το μικρό αγγελούδι, ο Δημήτρης, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ταλαιπωρείται και αναγκάζεται να μην μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, λόγω τεράστιου προβλήματοςυγείας
Του διαγνώστηκε μυελοβλάστωμα ένας πολύ επιθετικός όγκος υψηλής κακοήθειας. Ο μικρός ήρωας έχει υποβληθεί συνολικά σε 4 χειρουργεία εντός Ελλάδος (2 στην αρχή της ασθένειας και 2 μετά από υποτροπή που παρουσίασε) και σε απανωτές μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες στη Γαλλία.
Δυστυχώς όμως πάλι αναπτύχθηκε όγκος στον εγκέφαλο μόλις επέτρεψε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μεταβεί πάλι στη Γαλλία για νέα θεραπεία. Η θεραπεία που είχαν επιλέξει πριν τη μαγνητική οι γονείς όμως δεν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή λόγω της ανάπτυξης του όγκου. Ωστόσο, ίσως ο μικρός Δημήτρης να μπορεί να κρατηθεί στη ζωή από ένα νέο φάρμακο για μυελοβλάστωμα σε παιδιά τέτοιας ηλικίας που έχει αποτέλεσμα.
Το θέμα τώρα είναι ότι στη Γαλλία, ζητούν το έγγραφο Ε 112 όχι για τα έξοδα αλλά για την έγκριση του κράτους για συμμετοχή του Δημήτρη σε κλινική μελέτη. Όμως, η γιατρός του ογκολογικού νοσοκομείου παίδων ΕΛΠΙΔΑ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της οικογένειας για χορήγηση του εγγράφου.
Είναι πραγματικά παραπάνω από τραγικό, να βλέπει κανείς τέτοιες συμπεριφορές γιατρών και ανθρώπων που κινούν τα νήματα, να γυρνούν την πλάτη απέναντι σε ένα άρρωστο παιδί.  Για αυτό, ας βοηθήσουμε όλοι μέσα από μια διαμαρτυρία προκειμένου να δοθεί το έγγραφο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τα αθώα αυτά μάτια. 
Η ομάδα για τον Δημήτρη στο facebook: facebook.com/groups/193278634081044
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ THΛ: 6932339138(μπαμπάς)
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΥ THΛ: 6977415440(μαμά)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ THΛ: 6977507649(θείος)
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa