Ουρές για δωρεάν τρόφιμα στην πλατεία Αριστοτέλους



Δωρεάν τρόφιμα μοιράζουν αυτή την ώρα παραγωγοί σε συνεργασία με τον οργανισμό λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή.

Δωρεάν τρόφιμα μοιράζουν αυτή την ώρα παραγωγοί σε συνεργασία με τον οργανισμό λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή. Πλήθος κόσμου έχει σπεύσει προκειμένου να προμηθευτεί πατάτες, πορτοκάλια, μήλα και μανταρίνια. 

Παράλληλα, λίγο πιο πέρα στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Μητροπόλεως, πραγματοποιείται η εκδήλωση για τη συλλογή παιχνιδιών από την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, τα οποία θα διατεθούν σε ιδρύματα.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα παραληφθούν από υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και θα μοιραστούν σε παιδιά που νοσηλεύονται στις Παιδογκολογικές κλινικές του Αχέπα και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε ιδρύματα όπως το Ορφανοτροφείο η Μέλισσα και ο Φάρος του Κόσμου και σε παιδιά άπορων οικογενειών μέσω των τεσσάρων Μητροπόλεων του νομού Θεσσαλονίκης.

Πηγή:Voria
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa