ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...



Καλησπέρα ξεκινάμε με το διπλό του ΠΑΟΚ η ομάδα πιο καλή απο την Βέροια θα εχει και την βοηθεια του κόσμου σήμερα και πιστεύω μπορεί να κερδίσει

Ασσο η ΚΟΛΩΝΙΑ η ομάδα εχει καλό υλικό και αρχίζει να παίρνει μπροστά

ΤΖΕΝΟΑ και ΜΠΟΛΟΝΙΑ εχουν ανάγκη τους 3 βαθμους σημερα οπως και η ΕΣΠΑΝΙΟΛ που εχει αλλαγή προπονητή και σε τέτοια απόδοση θα το ρισκάρω


** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ: Οριακό προβάδισμα στον άσο με τη Ουντινε να ψάχνει ομάδα να ξεσπάσει. Με 2 ήττες 2 ισοπαλίες η Καλιαρι στα 4 πιο πρόσφατα. Η πιο Over ομάδα του καμπιονάτο είναι η Ουντινε με 10 Over σε 14 παιχνίδια τουτέστιν 71% ποσοστό επιτυχίας. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΒΕΡΝΤΕΡ: Ένα κλικ καλύτερη από άποψη πρόσφατης φόρμας η Βερντερ με την Χοφενχαιμ να έρχεται από 3 ήττες με 9 γκολ παθητικό. Από 5 G/G έρχεται η Χοφενχαιμ, από 6 η Βερντερ. Φουλ του G/G και στα εντός εκτός. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ: Σημάδια κάμψης για τον Πανιώνιο οι 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Έχασε μετά από 8 παιχνίδια ο Παναθηναικός, εκτιμώ ότι θα περάσει σήμερα από τη Νεα Σμύρνη. --  2  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa