ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...


** ΜΟΝΤΕΝΑ - ΝΟΒΑΡΑ: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Νοβαρα που τρέχει 5 σερί νίκες με 1 μόλις γκολ ενεργητικό. Χάνει επίσης και στα 5 τελευταία ταξίδια της. Η Μοντενα σαφώς ανώτερη με επίσης υπέρ της το (7-1) τέρματα στα 6 τελευταία μέσα στο σπίτι της. --  1  -- .

** ΜΑΙΝΤΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Πολύ δυνατή είναι στην έδρα της η Μαιντς με 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός. Αντιστρόφως ανάλογη εικόνα το Αννοβερο μακριά από την έδρα της με 4 ήττες 1 νίκη στις 5 τελευταίες εξόδους της. Over 2.5 και 
--  1  -- .

** ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Κρατάμε τα 5 και 6 Over των ομάδων αντίστοιχα στα 6 τελευταία εντός εκτός που έδωσαν. Over 2.5

** ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χάλια ο Αρης αλλά και ο Ατομητος χωρίς νίκη στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε. Αξία στον καλοπληρωμένο --  1  -- .

** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ: Ανώτερη η Βασιλεια με έδρα που δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση. Σημάδια κάμψης από την Σεντ Γκαλεν με μόλις 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα. --  1  -- .

** ΓΙΟΥΒΕ - ΤΟΡΙΝΟ: Περίοδο κάμψης μετά από πολύ καιρό η Γιουβε που κέρδισε μόνο τη Πεσκαρα στα 4 τελευταία παιχνίδια του καμπιονατο. Το Τορινο έχασε μόνο 1 από τα 7 μέχρι τώρα παιχνίδια εκτός  με την άμυνα της από τις καλύτερες πάντα εκτός έδρας του πρωταθλήματος. Αναμένεται να βγουν μαχαίρια στο ντέρμπι της πόλης. Οι τιμές στον άσο σκέτη ξευτίλα. Under 2.5 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa