Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι που κάηκαν ζωντανά τρία ανήλικα αδερφάκια στη Καβάλα [ΒΙΝΤΕΟ]


Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι όπου τρία ανήλικα αδερφάκια κάηκαν ζωντανά μετά από φωτιά που ξέσπασε από την ξυλόσομπα….
Αποκαΐδια παντού.


Η θλίψη στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, είναι ανείπωτη.
Το χρονικό της τραγωδίας 
Ανδρέας 5 χρόνων, Γεράσιμος 7 χρόνων, Τηλέμαχος 15 χρόνων. Τρία αγγελούδια που χάθηκαν άδικα όταν ξέσπασε φωτιά στην μονοκατοικία που βρισκόντουσαν στο χωριό Μεσορόπη.

Το σπίτι ήταν της γιαγιάς και του παππού και είχαν πάει για επίσκεψη, οι γονείς με τα έξι από τα δέκα παιδιά της οικογένειας.

Ο Τηλέμαχος λοιπόν πήγε να σώσει τον Ανδρέα και τον Γεράσιμο που κοιμόντουσαν στην σοφίτα.
Όσοι  ήταν εκεί είδαν τον Τηλέμαχο να πέφτει μέσα στις φλόγες για να σώσει τα αδέρφια του. Κι από πίσω να τον ακολουθεί ο 48χρονος πατέρας.
Η φωτιά έκαιγε ότι έβρισκε γύρω της σε απόσταση 7 μέτρων κι ο πατέρας να προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια συγγενών και φίλων που με τη σειρά τους προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.
«Αν τώρα σκέφτεσαι τα τρία παιδιά σου που καίγονται, σκέψου και τα επτά παιδιά σου που θα μείνουν ορφανά» του είπαν.

Η γιαγιά των παιδιών ξύπνησε στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν πια η φωτιά είχε κατέβει στον πρώτο όροφο και οι φλόγες είχαν τυλίξει τη σοφίτα και τον δεύτερο όροφο.

Ήταν αυτή που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βγάλει έξω τα παιδιά και τα εγγόνια της. Ειρωνεία της τύχης. Δεν τα κατάφερε. Είδε τα τρία αγγελούδια της, τα δυο φορές παιδιά της, να απανθρακώνονται.
Πηγή: thesstoday
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa