ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΧΑΙΑΣ


(Νεότερη ενημέρωση) Η φημολογία φέρεται να μην ευσταθεί, όπως αναφέρουν στο PatrasTimes αξιωματούχοι αστυνομικοί. Αντίθετα αυτό που υποστηρίζουν είναι πως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, φοβία και πιθανόν εντάσεις στο συγκεκριμένο χωριό και τη γύρω περιοχή.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πάντως πιστεύουν πως ορισμένοι έχουν ήδη καλλιεργήσει ένα τεταμένο κλίμα, αντίστοιχο με το περσινό, όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας είδηση με τον? υποτιθέμενο βιασμό ζευγαριού πίσω από τη Βέσο Μάρε στην Πάτρα, κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν ευσταθούσε.

Να σημειωθεί πάντως πως ήδη υπάρχει παρέμβαση για το θέμα από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σημειώνεται σε ανακοίνωση της πως κλιμάκιο βρέθηκε κοντά στους κατοίκους και δήλωσαν πως θα είναι στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Πηγή: patrastimes.gr

Εκρυθμη η κατάσταση στο Βασιλικό της Αχαΐας μετά το κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκου, με φερόμενους ως δράστες παιδιά αλβανικής καταγωγής , καθώς το απόγευμα της Τρίτης προέκυψε και νέα ανάλογη καταγγελία!
Αχαϊκά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν και δεύτερο κρούσμα, αυτή τη φορά με θύμα ένα κορίτσι, στο οποίο αποπειράθηκε να ασελγήσει  ομάδα εφήβων που φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής. Το γεγονός έχει ήδη πληροφορηθεί και η Αστυνομία.
Οι καταγγελίες επιθέσεων με σεξουαλικό περιεχόμενο από νεαρούς αλλοδαπούς εναντίον ανηλίκων Ελλήνων, έχει τροφοδοτήσει κύκλο έντασης στην περιοχή, καθώς ομάδες Ελλήνων της περιοχής πραγματοποιούν επιθέσεις κατά αλλοδαπών.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa