ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΙΣΟΚΟ


«Στροφή» στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έχουν κάνει άπαντες στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής με μία ώρα καθυστέρηση από το Λονδίνο, μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, λόγω προβλήματος στα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροπλάνου.

Εντούτοις, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμός, οι ποδοσφαιριστές του Ρότσα πήγαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στην Παιανία, όπου αυτοί που αγωνίστηκαν βασικοί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να δει την κατάσταση των Χαμπίμπ Σο, Λουκά Βύντρα και Σισοκό, που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τους «σπερς».

Ο πρώτος έχει μια κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, αλλά εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Έλληνας αμυντικός, που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα κόντρα στην Τότεναμ. 

Ο μεγαλύτερος... πονοκέφαλος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι η περίπτωση του Σισοκό, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο και υπάρχει φόβος πως, αν πιεστεί για να παίξει, θα προκύψει ζημιά. Το θέμα του, πάντως, όπως και των υπολοίπων θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Κουίνσι, ο οποίος έχει κάνει βήματα προόδου, έχει ξεπεράσει τη θλάση και θέλει να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού. Είναι πιθανό, λοιπόν, να βρίσκεται στην αποστολή.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa