«Όποιος δεν αντέχει να φύγει στο επόμενο 24ωρο»



«Επικοινωνιακό σόου» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ σε δηλώσεις του από την Κέρκυρα την εσωκομματική κρίση των τελευταίων ημερών. 

Χωρίς να κατονομάζει ευθέως πρόσωπα ή χώρους υποστήριξε ότι «κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα».

Κάλεσε μάλιστα, όποιον επιθυμεί να αποχωρήσει από το κόμμα «να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες», καθώς, όπως είπε, «θα τους αναπληρώσουν πολλαπλασίως περισσότεροι Ελληνίδες και Ελληνες με γνήσια αντιμνημονιακή συνείδηση».

Ο Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι παρά τις αποχωρήσεις από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του παραμένει αρραγές σύνολο, ενώ επικαλούμενος τα ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, υποστήριξε ότι «οι Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν να είναι κάτοικοι κομματικών πολυκατοικιών, αναδεικνύουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως την πλέον αξιόπιστη, συνεπή και ανυποχώρητη ανερχόμενη κινηματική πολιτική δύναμη».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa