ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ.


Η μητέρα του 20χρονου Άνταμ Λάνζα, που σκόρπισε τον θάνατο στην πόλη Νιούταουν του Κονέκτικατ σκοτώνοντας 20 μαθητές και 6 ενήλικες στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον «νευρικό κλονισμό» του παιδιού της, σύμφωνα με τις μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας.
Η 52χρονη Νάνσυ Λάνζα, περιγράφεται, από την πλειονότητα όσων τη γνώριζαν, ως άτομο «εθισμένο» στα όπλα, τη σκοποβολή και την τελειότητα.
Όσοι την ήξεραν καλά μιλούν για μια σκληροτράχηλη γυναίκα, η οποία ανήκε στο κίνημα των survivalists. Πρόκειται για κόσμο που προετοιμάζεται πρακτικά, για επείγοντα περιστατικά, όπως σεισμοί, πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές και άλλου τύπου φυσικές καταστροφές.
Συγκεκριμένα, η Λάνζα ήταν ανάμεσα σε όσους πίστευαν ότι το τέλος του κόσμου κοντεύει και για τον λόγο αυτό έπρεπε, η ίδια και η οικογένειά της, να είναι προετοιμασμένοι.
Μάλιστα, η υστερία της ήταν τόσο μεγάλη που είχε μετατρέψει το σπίτι της σε ένα είδος καταφυγίου γεμάτο όπλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και μεγάλες ποσότητες νερού.
Eνδεικτικό της διαταραγμένης προσωπικότητας της 52χρονης, είναι το γεγονός πως ο μικρός Ανταμ τελείωσε το σχολείο στο σπίτι του αφού η μητέρα του τσακώθηκε με τους υπεύθυνους του σχολείου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa