Συγκλονιστικές αποκαλύψεις:Βασάνισαν τον 15χρονο πριν τον σκοτώσουν

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό του ανήλικου αγοριού, που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά στα Μέγαρα. 
Ο 15χρονος -και όχι...
12χρονος-, όπως αποδείχτηκε τελικά από την αστυνομική έρευνα, προτού θανατωθεί με απανωτές μαχαιριές από τον φονιά του είχε βασανιστεί! 
Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στο κορμάκι του άτυχου παιδιού διαπίστωσε ίχνη από χτυπήματα με μικρό μπαλτά, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς. Αντιθέτως, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο αδίστακτος δράστης για να θανατώσει το 15χρονο παιδί βρέθηκε την ίδια μέρα από τους αστυνομικούς, πεταμένο λίγα μέτρα μακριά από το πτώμα του άτυχου αγοριού. 

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για την άγρια αυτή δολοφονία ανηλίκου δεν σταματούν εδώ. 

Οι αστυνομικοί, από τις καταθέσεις που πήραν από συγγενείς και φίλους της οικογένειας του 15χρονου διαπίστωσαν έκπληκτοι πως ο μικρός στα δεκατρία χρόνια του είχε παντρευτεί με συνομήλική του, από την οποία όμως πριν από μερικούς μήνες χώρισε, διότι είχε υπάρξει διαφωνία μεταξύ των δύο οικογενειών. 

Πάντως, οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν επικεντρωθεί αυστηρά στο εσωτερικό του καταυλισμού των Ρομά στην περιοχή των Μεγάρων, καθώς οι αστυνομικοί από τις ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους πιστεύουν ακράδαντα πως εκεί κρύβεται ο δράστης του άγριου φονικού.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa