Βούλγαρος νταής ξυλοκόπησε 13χρονο σε κεντρικη πλατεία της Ρόδου και του πήρε το κινητό του


Ένα ανήλικο αγόρι μόλις 13 χρόνων και δυο 24χρονοι άνδρες είχαν ζήσει στιγμές τρόμου την περασμένη Τρίτη σε κεντρική πλατεία στην πόλη της Ρόδου, όταν ένας άγνωστος άνδρας τους είχε επιτεθεί με χτυπήματα και απειλές και είχε αρπάξει τα κινητά τους!

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος προχθές (Τρίτη 27-12-2012) το βράδυ στην πλατεία της οδού Κορδικτώνος στη πόλη της Ρόδου, με χρήση σωματικής βίας και απειλή αφαίρεσε από την κατοχή ενός 13χρονου και δυο 24χρονων τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, χθες το πρωί προσήχθη στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ο 23χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο χώρο διαμονής του, βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τα τρία θύματά του. Πρόκειται για έναν 23χρονο Βούλγαρο, στο κατάλυμα του οποίου βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν και διάφορα άλλα αντικείμενα που προέρχονταν από διάρρηξη.

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε παραβιάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πόλη της Ρόδου και είχε κλέψει χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστείες κατά συρροή και διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

veteranos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa