ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 10.000 ΕΥΡΩ

Θύμα εκβιασμού έπεσε ένας 35χρονος επιχειρηματίας, όταν τον περασμένο Αύγουστο γνώρισε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα μία 36χρονη, πρώην μοντέλο, με την οποία έκανε σχέση, που κράτησε ένα τρίμηνο.

Όταν ο επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη σύντομη σχέση τους, τότε το πρώην μοντέλο, η Μαρία Δεσίρη, έκανε κόλαση τη ζωή του.

Άρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και στο Facebook. Στην αρχή το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν μία προσπάθεια επανασύνδεσης. 

Όταν όμως η 36χρονη κατάλαβε πως ο επιχειρηματίας δεν άλλαζε γνώμη, άρχισε τις απειλές. Συνέχισε να του στέλνει μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο και στη συνέχεια τον εκβίαζε ζητώντας του 10.000 ευρώ, αλλιώς θα έβγαζε τις προσωπικές τους στιγμές στη φόρα.

Ο επιχειρηματίας, μην μπορώντας να ξεφύγει από την 36χρονη, απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνδρες της οποίας εντόπισαν τη γυναίκα και στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και κατά την αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στον χώρο, η 36χρονη ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim και δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa