TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ



Κριός

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Δίδυμοι

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αφήστε στην άκρη την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας.

Καρκίνος

Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Λέων

Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Παρθένος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Ζυγός

Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο

Σκορπιός

Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Τοξότης

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αυτή την βδομάδα στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Αιγόκερως

Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετώπιστε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Ιχθείς

Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.



Πηγή: zodia123.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa