ΣΟΚ:Tεράστιο πυροτέχνημα έσκασε στο πρόσωπό 10χρονου αγοριού


Αυτή είναι η τρομακτική φωτογραφία ενός μικρού αγοριού 10 ετών που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ένα τεράστιο πυροτέχνημα που χρησιμοποιείται μόνο σε επαγγελματικές επιδείξεις, έσκασε στο πρόσωπό του…
Ο 10χρονος, το όνομα του οποίοι παραμένει ακόμα άγνωστο, μαζί με τον 11χρονο Dale Scott, έπαιζαν με το πυροτέχνημα «βόμβα Κρεμμύδι» στο Salford όταν ένα άλλο παιδί το άναψε και το έτρεξε μακριά.
Αυτό έσκασε στο προσωπάκι των δύο ανήλικων αγοριών με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια….  Μόλις έγινε το τραγικό περιστατικό τα δύο παιδιά φοβήθηκαν και έτρεξαν για βοήθεια στο σπίτι τους.
Η μητέρα του 10χρονου, δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία του γιου της, θέλοντας να  δείξει στα άλλα παιδιά τι μπορεί να πάθουν παίζοντας με πυροτεχνήματα.
Επίσης η μητέρα του Dale,  Vicky Stephenson, ζητά να απαγορευθεί η χρήση τους καθώς τα θεωρεί άκρως επικίνδυνα.
«Ο γιος μου ούρλιαζε από τον πόσο και οι γιατροί του έδωσαν μορφίνη. Έχασε τα μαλλιά του, τα φρύδια του και τις βλεφαρίδες του, ενώ έχει εγκαύματα στα χέρια του και γενικότερα στο δέρμα του…» σημειώνει με δάκρυα στα μάτια η Vicky Stephenson.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa