Μόνο το pre-game είχε θέαμα, τελικά!



Τελικά, πιο πολύ θέαμα είχε το pre-game show απ’ ό,τι το ίδιο το Ολυμπιακός - Παναχαϊκή. Χαμός έγινε το τελευταίο 24ωρο. Με τον Κούγια στο επίκεντρο να τα κάνει άνω – κάτω. Πρώτα με την Λίγκα Νο2, ύστερα να βάζει στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό, να έχει πάρει φωτιά ο Αλαφούζος από πριν κι αυτός, να απαντάει μετά ο Μώραλης, να γράφουν οι εφημερίδες, να πλακώνει χαμός στα ραδιόφωνα και να γίνεται κόλαση.

Παχύ πορτοφόλι

Και δεν είναι μόνο αυτά. Γίνανε κι άλλα. Σταμάτησε ο Κούγιας να πιεί κι αυτός έναν καφέ σαν άνθρωπος και του βγήκε θεόπικρος. Του βουτήξανε το πορτοφόλι από το αμάξι. Και τι πορτοφόλι… Παχύ – παχύ. Ποιος κουβαλάει σήμερα πάνω του εφτά ολόκληρα χιλιάρικα γιούρο; Ούτε σε χρηματοποστολή της τράπεζας δεν βρίσκεις τόσα λεφτά μαζεμένα πλέον στην Ελλάδα της κρίσης.

Πάει και το i-phone

Και δεν είναι μόνο το γιομάτο πορτοφόλι. Είναι και το i-phone που είχε μέσα στο αυτοκίνητο ο Κούγιας. Βάλε, δηλαδή, ακόμα τρία – τέσσερα κατοστάρικα χασούρα. Εκτός κι αν είναι τελευταίο μοντέλο το κινητό και πάει πάνω από πεντακόσια - εξακόσια. Και τα γυαλιά ηλίου του πήρανε. Στην ξεφτίλα ένα τρακοσάρι – τετρακοσάρι επιπλέον. Τι, δηλαδή; Με γυαλικό από το περίπτερο θα κυκλοφορεί κοτζάμ Αλέξης; Θα είναι σένιο κι επώνυμο. Μάρκα, που λέγαμε παλιά.

Ούτε στα ανάκτορα

Μάνι – μάνι, λοιπόν, αυτός ο καφές τού κόστισε το λιγότερο 8.000 ευρώ του Κούγια. Άσε την ψυχική οδύνη που δεν κοστολογείται σε χρήμα. Ούτε, λοιπόν, με την βασίλισσα της Αγγλίας να το έπινε το εσπρεσάκι στα ανάκτορα στον Μπάκιγχαμ θα πήγαινε τόσο το μαλλί. Πιο φτηνά θα του ερχόταν. Μέσα και τα αεροπορικά εισιτήρια αλέ-ρετούρ.

Έφαγε και πόρτα

Και σα να μην έφταναν όλες αυτές οι περιπέτειες έφαγε πόρτα και στο Καραϊσκάκη. Κι αντί να δει το παιχνίδι καθόταν μετά κι έγραφε μηνυτήριες αναφορές για να προλάβει να τις καταθέσει πουρνό, πουρνό ώστε να προλάβει να αποφανθεί το συντομότερο η δικαιοσύνη.

Η όρεξη του Τζιμπούρ

Ποιο ματς μπροστά στο pre-game, λοιπόν; Τι να δεις; Ρυθμό ριπλέι; Ούτε έχει άδικο ο Ζαρντίμ που τους αφήνει απ’ έξω τους περισσότερους από τους αναπληρωματικούς. Πιο πολύ όρεξη να τρέχει πέρα – δώθε είχε ο Τζιμπούρ που είναι ενδεκαδάτος, παρά οι άλλοι που έρχονταν από τον πάγκο ξεκούραστοι.

Πολύ ρελαντί

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν έπαιξε στο ρελαντί. Έπαιξε στο πολύ ρελαντί. Κι αν εξαιρέσεις τρείς, τέσσερις φάσεις ωραίες που γίνανε, το παιχνίδι σε γλάρωνε. Ειδικά στο α’ μέρος. Δεν τον ζόρισε καθόλου και η Παναχαϊκή μπας και ανεβάσει ρυθμό κι έτσι το ματς πήγαινε γιαβάς, γιαβάς.

Κι εκεί που περίμενες να κάνει κάτι κανένας από τους πιο φρέσκους, τελικά βγάζανε το φίδι από την τρύπα οι βασικοί που έχουν στην πλάτη τόσα ματς στην σειρά. Την χάσανε την ευκαιρία οι περισσότερες ρεζέρβες, λοιπόν. Είχαν την δυνατότητα να δείξουν πέντε πράγματα και δεν το έκαναν.

Πάλι ο Μασάντο

Από εκεί και πέρα, βέβαια, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει ο Ζαρντίμ με τον Μασάντο. Τι τον έβαλε πάλι μέσα στο 80’; Για να κτυπήσει κάρτα ο Μασάντο μην τυχόν και χάσει ένα ματς ή για να χορτάσει μπαλίτσα ο κόσμος στην κερκίδα που πάνω στην αλλαγή γιούχαρε; Που να έβγαζε και μάτια ο Μασάντο, λοιπόν.

sportdog
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa