LIVE - ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-0 (HMIX.)


Στο ντεμπούτο του Ρότσα στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ που θέλει να μείνει σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ.

34΄Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Από την σέντρα του Ζέκα ο Μαυρίας έκανε το σουτ, ο Χακόμπο μπλόκαρε.

30΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικό μακρινό σουτ του Ρομπέρ,  Καρνέζης αποκρούει δύσκολα και η άμυνα απομακρύνει.

29΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Στην αντεπίθεση ο Μαυρίας γύρισε για τον Τοτσέ ο οποίος αν και μόνος του στη μικρή περιοή νικήθηκε από τον Χακόμπο.

28΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης σούταρε από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στον Βύντα και ο Καρνέζης δύσκολα παραχώρησε το κόρνερ.

26΄Καλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Από την πάσα του Κουίνσι ο Τοτσέ δεν βρίσκει τη μπάλα στην προβολή, υπό την πίεση του Κουμάλο και ο Χακόμπο μαζεύει τη μπάλα.

23΄Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα για μαρκάρισμα στον Αθανασιάδη.

18΄Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης γύρισε για τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ και η μπάλα καταλήγει χωρίς δύναμη στα χέρια του Καρνέζη.

7΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Σισοκό για τον Τοτσέ, τον οποίο προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Κουμάλο και σώζει τον ΠΑΟΚ.

5΄Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά με τον Παναθηναϊκό να δείχνει διάθεση να πιέσει ψηλά.

1΄Έναρξη αγώνα.

Θερμή χειραψία ανάμεσα σε Ρότσα και Δώνη. Θυμίζουμε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε παίκτη τον προπονητή του ΠΑΟΚ στην πρώτη του θητεία στην Παιανία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Βιτόλο, Μαυρίας, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Κουίνσι

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλλίδης, Κατσικάς, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Έτο
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa