Σοκαριστικό ατύχημα ΟΝ CAMERA: Κλέφτης αυτοκινήτου χτυπά 4 πεζούς κατα την διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης και τους εκσφεντονίζει σαν πλαστικές κούκλες


Οι παγωμένοι δρόμοι της Ρωσίας είναι δυστυχώς γνωστοί για αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, ενώ η συγκεκριμένη χώρα κατέχει το ρεκόρ σε τροχαία δυστυχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί το δυστύχημα προκλήθηκε απο κλέφτη  στην προσπάθεια του να αποφύγει τους αστυνομικούς απο την καταδίωξη με αποτέλεσμα να περάσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα την διασταύρωση και να χτυπήσει τέσσερις πεζούς που περνούσαν τον δρόμο και να τους εκσφενδονίσει στο αέρα σαν πλαστικές κούκλες.

Ευτυχώς οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά και δυστυχώς για την 35χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σκληρό βίντεο που κατέγραψε Ερασιτεχνική κάμερα στην περιοχή Nevsky στις 3 Νοεμβρίου στην Ρωσία.

Σύμφωνα με το tragiko.com ο δράστης επιχείρησε να ληστέψει αυτοκίνητο σε υπόγειο πάρκινγκ  όπου έγινε αντιληπτός απο αστυνομικούς και προσπάθησαν να τον σταματήσουν.
Λίγες ώρες μετά το αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκε σε ένα ναυπηγείο.

Η Αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa