Το μεγαλύτερο μιλφέιγ στον κόσμο παρασκευάζει αυτό το διάστημα στη Γενεύη ένας ελβετός ζαχαροπλάστης μαζί με 200 εθελοντές, με στόχο να καταρρίψει αντίστοιχο ρεκόρ του 1992.
Οι αριθμοί εντυπωσιάζουν: 1.000 ώρες δουλειάς, 3,6 χιλιόμετρα φύλλου, 800 κιλά αλεύρι και 400 κιλά βούτυρο.
Και επειδή το εγχείρημα πραγματοποιείται στην Ελβετία, η κρέμα θα είναι ...σοκολατένια!
Η πρωτοβουλία ανήκει στον ζαχαροπλάστη Ζιλ Ντεπλάνς.
Το εντυπωσιακό γλυκό, 1.221 μέτρων, θα καταρρίψει το ρεκόρ των 1.037 μέτρων, που κατέχουν Βέλγοι από το 1992.Ο Ντεπλάνς και η ομάδα του ελπίζουν να συγκεντρώσουν από αυτό το τεράστιο γλυκό περίπου 105.000 δολάρια.
Τα χρήματα θα διατεθούν στην ελβετική ένωση για τον καρκίνο του μαστού.
Οι αριθμοί εντυπωσιάζουν: 1.000 ώρες δουλειάς, 3,6 χιλιόμετρα φύλλου, 800 κιλά αλεύρι και 400 κιλά βούτυρο.
Και επειδή το εγχείρημα πραγματοποιείται στην Ελβετία, η κρέμα θα είναι ...σοκολατένια!
Η πρωτοβουλία ανήκει στον ζαχαροπλάστη Ζιλ Ντεπλάνς.
Το εντυπωσιακό γλυκό, 1.221 μέτρων, θα καταρρίψει το ρεκόρ των 1.037 μέτρων, που κατέχουν Βέλγοι από το 1992.Ο Ντεπλάνς και η ομάδα του ελπίζουν να συγκεντρώσουν από αυτό το τεράστιο γλυκό περίπου 105.000 δολάρια.
Τα χρήματα θα διατεθούν στην ελβετική ένωση για τον καρκίνο του μαστού.