Ηράκλειο - Παλικαράς μηχανικός επιτέθηκε σε γυναίκα γιατί του είπε ότι δεν έφτιαξε το αυτοκίνητο της



 Ο παλικαράς μηχανικός αυτοκίνητων στο Ηράκλειο της  Κρήτης φαίνεται ότι δεν ασπάζεται το ρητό : δεν χτυπάς μια γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο και χτύπησε μια γυναίκα που δήλωσε δυσαρεστημένη από τις επισκευές που έκανε στο αυτοκίνητό της.
 Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, όταν η γυναίκα πήρε το αυτοκίνητό της από το συνεργείο και διαπίστωσε ότι  η βλάβη δεν είχε επισκευαστεί.  Η ίδια επέστρεψε στο συνεργείο για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον μαινόμενο μηχανικό που εξοργίστηκε όταν η γυναίκα του ζήτησε να ξανακοιτάξει το αυτοκίνητο της. Ο οργισμένος μηχανικός δε δίστασε να αρπάξει ένα κατσαβίδι και να την κυνηγήσει. 
Το περιστατικό ωστόσο σύμφωνα με την άτυχη γυναικά δεν τελείωσε εκεί. Όταν η ίδια του είπε ότι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία ο μηχανικός μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και επιχείρησε να τη χτυπήσει. Στη συνέχεια ο μαινόμενος μηχανικός βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε στη γυναίκα. Αφού τη χτύπησε την έσυρε σε ένα λιόφυτο ενώ η ίδια κατάφερε να ξεφύγει φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε άθλια κατάσταση προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. 

Πηγή: prismanews.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa