ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΛΟΤΟΦ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Πέταξε μολότοφ αλλά συνελήφθη μετά από τροχαίο
Ένας 37χρονος μεθυσμένος Σκοπιανός  προσπάθησε, χθες το βράδυ, να πετάξει μολότοφ στο κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Ο δράστης προσέγγισε το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας και πέταξε τη μολότοφ από απόσταση 20 μέτρων, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του καθώς η βόμβα έπεσε σε απόσταση 15 μέτρων από την είσοδο της πρεσβείας, χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ο 37χρονος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, όμως λίγο αργότερα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο συλληφθείς υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του έφτανε το 1,6 γραμμάριο ανά λίτρο, δηλ. πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, ο οποίος πέρασε ολόκληρη τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα των Σκοπίων, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε τη βόμβα μολότοφ στην αμερικάνικη πρεσβεία από αγανάκτηση που τού προκάλεσε μία ταινία που παρακολούθησε στην τηλεόραση!

 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa