Κινητοποιήσεις εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων



από το Γραφείο Τύπου
Mε μαχητικότητα και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας προκειμένου να μην απολυθεί κανένας συνάδελφός μας, προκειμένου να μη σταλεί καμία λίστα, προκειμένου να βρεθεί λύση... για τους υπό διαθεσιμότητα εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σήμερα συνεχίστηκε η κατάληψη της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Κεντρικό Δημαρχείο και οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην σταματήσουν αν δεν δοθεί ικανοποιητική λύση.

Αύριο, Τρίτη 27/11 έχει προγραμματιστεί εκτός της κατάληψης της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Κεντρικό Δημαρχείο (από τις 7.00 π.μ.) να γίνει και κατάληψη του κτηρίου των Τεχνικών Υπηρεσιών (από τις 7.00 π.μ.) οι οποίες στεγάζονται στην πλ.Καραμάνου (Αθηνάς 16).

Κατά συνέπεια η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και οι Τεχνικές Υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

Για αύριο Τρίτη επίσης, έχει προκηρυχθεί 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (από τις 11.00 π.μ. - 3.00 μ.μ και από 3.00 μ.μ.έως 7.00 μ.μ.) από την ΠΟΕ-ΟΤΑ στην οποία συμμετέχουμε και θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στις 11.00 π.μ. έξω από το Κεντρικό Δημαρχείο (Λιοσίων 22) για πορεία στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κατά συνέπεια και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν θα λειτουργήσουν μετά τις 11.00 π.μ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .....

ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

Σ. Ε. Δ. Α. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa