ΛΗΣΤΕΣ «ΓΑΖΩΣΑΝ» ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, μετά την οργανωμένη ληστεία, με έναν ελαφρά τραυματία, το πρωί του Σαββάτου στα διϋλιστήρια Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άτομα υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν 115.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ και μοτοσικλέτα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς , κατά την οποία «γάζωσαν» με αυτόματα ένα περιπολικό. Δεν τραυματίστηκε ωστόσο κανείς.

Οι ληστές, που ήταν οπλισμένοι με αυτόματα, έσπασαν με το κλεμμένο ΙΧ την μπάρα της εισόδου των διϋλιστηρίων Ασπροπύργου, ενώ ένας από αυτούς έσπασε με τσεκούρι το τζάμι του φυλακίου, τραυματίζοντας ελαφρά τον φύλακα. 

Στη συνέχεια μπήκαν στο χώρο των διϋλιστηρίων, όπου τρεις από τους ένοπλους εισέβαλαν στα γραφεία των πετρεαϊκών εταιρειών ΕΤΕΚΑ και SILK OIL και με την απειλή των αυτομάτων άρπαξαν 100.000 από την πρώτη και 15.000 από τη δεύτερη.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με ταχύτητα προς Κόρινθο. 

Στην παλαιά εθνική οδό, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και άρχισε καταδίωξη, κατά την οποία οι δράστες πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές σε ένα περιπολικό.

Οι ληστές εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση το ΙΧ και διέφυγαν με άλλα δύο αυτοκίνητα που είχαν αφήσει στο σημείο.

Μετά από αναζητήσεις το ένα από τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην θέση Νεράκι στη Νέα Πέραμο, αλλά οι ληστές είχαν γίνει άφαντοι.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa