Οι Σημερινές Προβλέψεις για το Στοίχημα...




Καλησπέρα αλάνια μου για να δούμε τι έχουμε για σήμερα...


** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Έπιασε 6 ματς χωρί σνίκη πλέον ο Ατρομητος.

** ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ: Ξύπνησε για τα καλά η Κερκυρα με 2 νίκες 2 ισοπαλίες.  Από 2 σερί ήττες έρχεται ο Πλατανιας για πρώτη φόρα.


** ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ: Κάνει προσπάθεια στην έδρα της η Σουονσι που έρχεται από νίκη ψυχολογίας επί της Λιβερπουλ μεσοβδόμαδα. Η Τσελσι με 8 σερί Over είναι σούπερ παρά την ήττα για το πρωτάθλημα από τη Μαντσεστερ Γιουν. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Δεν μπορεί η Σκανθορπ με μια αναλαμπή κάπου εκεί στα μέσα Σεπτέμβρη. Με 5 ήττες 2 ισοπαλίες πήγε στις συχνότητες της,. Άλλα λόγια για την Τζιλι που συνεχίζει όπως άρχισε. --  1  -- .

** ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄: Καλά το δίνουν οι τιμές. Φαβορί η Μπαρτσα Β΄ που κέρδισε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός. Η Μιραντες χωρίς νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές και στα 5 μέχρι τώρα εντός. --  2  -- .

** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Έπιασε 6 ματς χωρί σνίκη πλέον ο Ατρομητος.

** ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ: Ξύπνησε για τα καλά η Κερκυρα με 2 νίκες 2 ισοπαλίες.  Από 2 σερί ήττες έρχεται ο Πλατανιας για πρώτη φόρα.

** ΠΑΡΙ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Θέλει προσοχή από την Παρι, αλλιώς θα έχει κλάματα΄. Η Σεντ Ετιεν με μόλις 1 ήττα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΜΙΛΑΝ - ΚΙΕΒΟ: Μιλαν για κλάματα η φετινή. 17 βαθμούς πίσω από τη πρώτη θέση.

** ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Έστω ελαφρώς καλύτερη παρουσιάζεται η Εσκισεχιρ που κέρδισε τα 3 τελευταία μέσα στην έδρα της με 10 γκολ ενεργητικό. Η Γκαζιαντεπ πέτυχε μόνο 1 γκολ σε 4 εξόδους. --  1  -- .

** ΜΠΟΛΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Από 5 και 7 Over έρχονται οι ομάδες αντίστοιχα. Οι πιο Over ομάδες με 10 Over σε 13 αγωνιστικές. Over 2.5

** ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΕΛΕΤΣ: Over 2.5

** ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στρώνει η Σιτι με τις 4 σερί νίκες. Η Γουεστ Χαμ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα δώσω ένα προβάδισμά στη Σιτι με συνοδεία Over 2.5. --  2  -- .

** ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ: Η πρώτη ήττα της Μπαγιερν μετά από 8 νίκες...και το ανέβασμα του Αμβούργου κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο από ότι το περιγράφει το σετ αποδόσεων.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa