Επιτέλους!! Ο Χαμπίμπ «Πάπε» Σο στην αποστολή


Μοιάζει σαν ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο Χαμπίμπ «Πάπε» Σο θα βρίσκεται εκτός απροόπτου στην αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία θα ταξιδέψει αύριο στα Χανιά για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά!
Λίγο προτού συμπληρωθούν πέντε μήνες με τον Σενεγαλέζο μέσο στα πιτς, ο Χουάν Ρότσα ετοιμάζεται να πάρει την απόφαση να συμπεριλάβει τον Σο στη 18άδα της αναμέτρησης. 

Μια απόφαση σε απόλυτη συνεργασία με το ιατρικό τιμ, το οποίο και άναψε το πράσινο φως για μια τέτοια ενέργεια.Μην πάει το μυαλό σας στο... πονηρό.

 Ο Σο δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος πάνω που πήρε την ομάδα στις πλάτες του, πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστρικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. 

Όμως ο Ρότσα θέλει να τον βάλει σιγά - σιγά στο κλίμα, να «μυρίσει» αποδυτήρια γιατί σε πέντε ημέρες από σήμερα, στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Προοδευτική αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του Σο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! 
Μεγάλη μέρα και εάν λάβουμε υπόψη μας τα... μισά απ' όσα έλεγε για τον Σο ο Φερέιρα, πρόκειται για σοβαρή προσθήκη στο ρόστερ του Τριφυλλιού.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa