Καζάνι που βράζει ο Ρονάλντο...


​Τα έχει βάλει με τη διοίκηση της Ρεάλ και είναι αρκετά λυπημένος από την αντιμετώπιση της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει σήμερα ισπανική εφημερίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν,  ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φαίνεται να μην επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού νιώθει συνεχώς ότι βγαίνει εκείνος "ο κακός" της υπόθεσης.
 
Πριν από μερικούς μήνες ο διεθνής παίκτης είχε δηλώσει «στεναχωρημένος» με ορισμένους ανθρώπους μέσα στην ομάδα, νιώθοντας ότι εξακολουθεί να υπονομεύεται στην ιεραρχία της «βασίλισσας».
 
Μετά τον παιχνίδι με τη Λεβάντε, όμως, η κατάσταση έφτασε στα άκρα, αφού ο Ρονάλντο έγινε έξαλλος, όταν αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης μετά τον χτύπημα του Νταβίντ Ναβάρο στο μάτι του.
 
Η διοίκηση αντί να ζητήσει μεγαλύτερη προστασία για τους παίκτες της,  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπερασπίστηκε τον Πέπε για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος σταρ παρουσιάζεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League, όπου θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa