Αυτοκτόνησε ο Άνθρωπος που είχε υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές για να μοιάσει σε γάτα! [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν ξέρω αν ισχύει σε αυτή την περίπτωση αυτό που λένε η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, γιατί δεν ξέρουμε τι προκάλεσε το θάνατο του Dennis Avner , γνωστός ως άνθρωπος γάτα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Οι «φήμες» κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Ο Dennis, βετεράνος του Αμερικανικού ναυτικού έκανε δεκάδες επίπονες και απίστευτες πλαστικές επεμβάσεις και τατουάζ για να μεταμορφωθεί από άνθρωπος σε θηλυκή γάτα !
Έκανε πλαστική στο στόμα, έβαλε εμφυτεύματα στο κούτελο και γέμισε το σώμα του με τατουάζ! Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να μοιάζει στο αγαπημένου του θηλαστικό κι έτσι προχώρησε στη προσθήκη σιλικόνης στο πηγούνι και τα μάγουλά του, ενώ έκανε πλαστική στα αυτιά του και πίρσινγ στην περιοχή πάνω από το άνω χείλος για να βάλει μουστάκια γάτας!
Τελικά κατάφερε να μοιάζει σε γάτα, όπως επίσης κατάφερε να τον βλέπει κάποιος και να ανατριχιάζει και να απορεί! Όμως επειδή ανθρωπογάτος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ας «απολαύσουμε» το κατόρθωμα της πλαστικής χειρουργικής σε συνδυασμό με την ανθρώπινη τρέλα…
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa