Παρίσταναν τις υποψήφιες ενοικιάστριες και έκλεβαν


Το μυαλό της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας ενός διαμερίσματος στη Λάρισα για το οποίο είχε βάλει αγγελία ότι ενοικιάζεται, δεν πήγε στο κακό όταν δυο γυναίκες χτύπησαν την πόρτα της παριστάνοντας τις ενδιαφερόμενες. Γρήγορα, όμως, αποδείχθηκε ότι ενδιαφέρονταν μόνο για τις… οικονομίες της.

Όταν η μια έπιασε την κουβέντα στην 80χρονη γυναίκα ρωτώντας ανούσιες λεπτομέρειες για το σπίτι που νοίκιαζε, η άλλη βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει στο δωμάτιο όπου φύλαγε χρήματα και να τα αρπάξει. Οι δυο γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι δεν συμφωνούσαν με όσα ζητούσε η ιδιοκτήτρια για το διαμέρισμα και έφυγαν.

Η ηλικιωμένη ανακάλυψε ότι το κομπόδεμά της είχε κάνει φτερά και κατέφυγε στην Ασφάλεια, όπου αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων τη μια από τις δυο γυναίκες. Πρόκειται για μια 42χρονη η οποία αναζητείται μαζί με τη μέχρι στιγμής άγνωστη συνεργό της.

Ένα ανήλικο κορίτσι συνελήφθη από αστυνομικούς στη Λάρισα, όταν απέσπασε την προσοχή μιας 76χρονης και μπήκε στη μονοκατοικία της, από την οποία άρπαξε το πορτοφόλι της με μικρό χρηματικό ποσό. 

Η 17χρονη εντοπίστηκε με το κλεμμένο πορτοφόλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Με το πρόσχημα ότι πωλούσε παπλώματα και κουβέρτες μπήκε στο σπίτι μιας 82χρονης στο Τσοτύλι Κοζάνης ένας άγνωστος πλανόδιος πωλητής, αλλά όσο εκείνη μελετούσε την πραμάτεια του βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει 600 ευρώ χωρίς να τον αντιληφθεί. 

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa