Οι Σημερινές Προβλέψεις για το Στοίχημα...



Καλησπέρα αλάνια μου δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με το παιχνίδι Παναθηναικός - Άεκ γιατί είναι....τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Πάμε να δούμε την βασική μας πενταδούλα:

Για σημερα ξεκιναμε με 2 ασσους που πιστευω τι δυσκολα θα σπασουν ΛΥΩΝ και ΑΟΥΣΤΡΙΑ με νικες πατανε κορυφη εχουν καλες εδρες και καλυτερο υλικο

Ασσο η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ η προιστορια μιλαει μονη της,φετος που ειναι τοσο δυνατη η γηπεδουχος ομαδα πιστευω να μην σπασει

Ασσο η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που εχει τον τροπο της και περνει αυτο που θελει,το τριποντο το εχει αναγκη αφου εχει μεινει πολυ πισω

Ρισκο ο ασσος της ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ η οποια ειναι η μονη στο παιχνιδι που εχει κινητρο


** ΑΖΑΞΙΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Δύο τα κρατούμενα, σε ντεφορμάρισμα μπήκε η Μερσειγ με 2 ήττες 1 ισοπαλία. Ανέπαφη κράτησε στην εστία της η Αζαξιο σε 4 εντός έδρας ματς που έδωσε.

** ΑΛΚΜΑΑΡ - ΦΕΝΛΟ: Τραγική η φετινή Αλκμααρ με 3 νίκες σε 10 αγώνες. Όλα παίζουν.

** ΤΒΕΝΤΕ - ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ: Δε θα είναι εύκολο για την Τβεντε, 12 γκολ πέτυχε στις 4 τελευταίες αγωνιστικές η Φεγιενορντ.

** ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ: Πολύ καλή η φετινή Φιορεντινα, και η Καλιαρι όμως άφησε το άσχημο ξεκίνημα της στην άκρη προερχόμενη πλέον από 4 σερί νίκες.

** ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Οι πρώτες καλές εντυπώσεις που άφησε η Σαμπντορια έμειναν στην άκρη από τις 5 σερί ήττες που ακολούθησαν. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Αταλαντα που έχει δύσκολο γκολ εκτός έδρας. Δίνω προβάδισμα στον --  1  -- .

** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Βάρος οι 4 σερί ήττες της Μπολονια. Με διορθωτικές τάσεις η Ουντινε που υπέστη μόλις 1 ήττα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ2  -- .

** ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΕΛΑΖΙΚ: Η μόνη ομάδα που δεν κατάφερε νίκη στο πρωτάθλημα είναι η Ελαζικ σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σαφώς ανώτερη η Μπιρλιγκι που έχασε μόνο 1 ματς στα ίδια 9 προαναφερθέντα με αρκετές ισοπαλίες. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa