Οι Σημερινές Προβλέψεις για το Στοίχημα...



** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Μια διορθωτική τάση την έχει η Μονπελιε με 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Δύο νίκες είχε στο προηγούμενο διάστημα από 10 Αυγούστου ως 24 Οκτωβρίου. Προσωπικά δεν την έχω σε εκτίμηση, και πιστεύω ότι ένας καλός κατά τεκμήριο Ολυμπιακός την έχει. Σαφώς πιο ισορροπημένη η Ελληνική ομάδα στα φετινά δικά της με 2 ήττες από Σαλκε και Αρσεναλ στα 12 επίσημα ματς που έδωσε από τέλη Αυγούστου. Over 2.5 και --  1  --.

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΓΙΑΞ: Το προβάδισμα στην έδρα με τον Αγιαξ να μη δικαιολογεί εμπιστοσύνη καθώς μόνο 2 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού.  Η Σιτι με τα γνωστά κόμπλεξ στην Ευρώπη αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μικρή ομάδα. --  1  -- .

** ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΟΡΤΟ: Οι 9 πόντοι της Πορτο δίνουν αέρα σιγουριάς στην Πορτογαλική ομάδα. Δεν είναι καλά φέτος Η Ντιναμο που δε θα δυσκολευτεί να πάρει την Τρίτη θέση που οδηγεί στα κατώτερα στρώματα.

** ΠΑΡΙ - ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ: Over 2.5

** ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΕΝΙΤ: Τελευταίο χαρτί για την Αντερλεχτ που δείχνει να το παίρνει αλλιώς τελευταία με τα 9 γκολ που πέτυχε στα 2 τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Η Ζενιτ τρέχει φορμάρισμα με 6 σερί νίκες. Κρατάμε το Over 2.5

** ΜΙΛΑΝ - ΜΑΛΑΓΑ: Με ψηλά τον αμανέ η Μαλαγα από τις 3 νίκες που κατάφερε στον κορυφαίο θεσμό. Η ήττα στο τελευταίο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος από την Ραγιο με 1-2 κατεβάζει αυτόματα την ψυχολογία της ομάδας. Με 2 νίκες 1 ισοπαλία η Μιλαν αλλάζει συχνότητες. --  1  -- .

** ΣΑΛΚΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Χάνεται και με τριπλή. Ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο οι δύο ομάδες. Κρατάμε το Over 2.5

** ΡΕΑΛ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ: Over 3.5
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa