Ισχυρή έκρηξη απο βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέος της υπόθεσης Παναγόπουλου στο Χαλάνδρι


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 01.50 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Κουντουριωτών 11 στην περιοχή του Χαλανδρίου.



Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει η εισαγγελέας, Παρασκευή Καλαΐτζή, που είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Την ώρα της έκρηξης η γυναίκα βρισκόταν μέσα στη μονοκατοικία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Προληπτικά στο σημείο βρίσκεται ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Από την έκρηξη προκλήθηκε κρατήρας ενός μέτρου και έπεσε μια μάντρα του σπιτιού, ενώ έσπασαν τζάμια σε γειτονικές κατοικίες και σημειώθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα κοντά στο κτήριο.



Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, προχωρώντας στον αποκλεισμό των χώρων περιμετρικά της μονοκατοικίας, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες έρευνες.





Η έκρηξη έγινε ιδιαίτερα αισθητή ακόμα και σε γειτονικές περιοχές, με την Αστυνομία να δέχεται δεκάδες κλήσεις από Ψυχικό, Χολαργό, Μαρούσι, Αγ. Παρασκευή και Αμπελόκηπους.

Η zougla.gr επικοινώνησε με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (Ριζαρίου και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι) όπου και ενημερώθηκε πως δεν χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών. Στο σημείο παραμένουν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa