ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...



** ΖΕΝΙΤ - ΜΑΛΑΓΑ: Η Μαλαγα τελείωσε καθώς 10 βαθμούς, μόνο μία ομάδα ενδιαφέρεται για το παιχνίδι και αυτή είναι η Ζενιτ που με 3 βαθμούς παίζει στα ίσα με Αντερλεχτ και Μιλαν που έχουν 4 και 5 βαθμούς αντίστοιχα. Αγωνιστικά η Μαλαγα σε περίοδο κάμψης καθώς δεν κερδίζει στα 4 τελευταία της Πριμερα. Η Ζενιτ βρήκε πατήματα με 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της. --  1  -- .

** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η αλήθεια είναι ότι η Μονπελιε βελτίωσε την εικόνα της με μόνη ήττα αυτή από τον Ολυμπιακο στα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια που έδωσε. Η Αρσεναλ τα γνωστά της φέτος, έχει τρελάνει κόσμο. Over 2.5

** ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΑΡΙ: Θα αντέστρεφα τα φαβορί. Η Παρι με τους 9 βαθμούς έχει μια σχετική άνεση. Έχει ρίξει ρυθμούς τελευταία ερχόμενη από 2 ήττες 1 ισοπαλία στο Σαμπιονα. Μέτρια η Δυναμο, με υπέρ της την εμπειρία, την έδρα και το κλίμα. --  1  -- .

** ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΙΛΑΝ: Σε ρυθμούς σιέστα η φετινή Μιλαν, παραμένει όμως Μιλαν και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Η Αντερλεχτ στα κόκκινα έρχεται από 5 σερί νίκες. Θα κρατήσουμε το Over 2.5

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ: Μικρή ομάδα η Σιτι, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις δείχνοντας την ελαφριά φανέλα της. Η Ρεαλ έχει ένα θέμα, πιστεύω όμως ότι στόχος της είναι η πρωτη θέση του ομίλου και γι αυτήν θα πάει. Δεν είναι εύκολο. Επιλογές το Over 2.5 και το --  2  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa