Νεαρός Τρικαλινός έφαγε το "ξυλο της αρκούδας" απο επιχειρηματία γιατί τον πέρασε για τον κλέφτη που του είχε πάρει το κινητό

Σοκ υπέστη ένας νεαρός Τρικαλινός ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν επιχειρηματία, στην πλατεία Δεσποτικού και μάλιστα σε χώρο πίσω ακριβώς από το κτήριο που στεγάζει την Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ο εν λόγω επιχειρηματίας, αφού έκλεισε το κατάστημά του τα ξημερώματα στην πλατεία Δεσποτικού, πήγε στην τουαλέτα και ενώ βρισκόταν εντός αυτής, άκουσε τον κρότο που προκλήθηκε από το σπάσιμο της τζαμαρίας της πόρτας εισόδου του καταστήματος και κατευθύνθηκε στο σημείο. Εκεί διαπίστωσε πως έλειπαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε αφήσει σε πάγκο του καταστήματος.

Αμέσως βγήκε έξω και κατευθύνθηκε στην παιδική χαρά που εντόπισε έναν νεαρό να κάθεται σε παγκάκι και να κοιτάζει ένα κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο επιχειρηματίας βούτηξε τον νεαρό και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Αφού …ξεθύμανε ο «θερμόαιμος» επιχειρηματίας του πήρε το τηλέφωνο από τα χέρια και τότε αντιλήφτηκε ότι δεν ήταν από τα δικά του κινητά.

«Που είναι το δικό μου κινητό;» άρχιζε να ουρλιάζει στον πανικοβλημένο Τρικαλινό που κατάφερε να ορθώσει κουβέντα μετά το ξύλο και να απαντά: «Δεν το πήρα εγώ ένας άλλος έφυγε από εκεί τρέχοντας».

Πηγή: trikalanews.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa